mail ons of kijk op onze facebookpagina
Activiteiten 2018
Marine zeilvereniging de Boet
activiteit marine zeilvereniging de Boet

Z

aterdag 7 april 2018

 Instructeurs zeildag. Leuke dag voor de instructeurs en gelegenheid om de boten te testen en onderling vaardigheden uit te wisselen.
activiteit marine zeilvereniging de Boet

Dinsdag 10 april 2018

 Aanvang clubzeilavonden de Boet. Zeilen met andere leden is gezellig en leerzaam. Er worden dan in een gemoedelijke sfeer tochtjes gevaren of wedstrijdjes gehouden, waarbij je leert hoe je met de boot moet omgaan in allerlei situaties. De clubzeilavonden zijn in toenemende mate populair bij onze leden.
activiteit marine zeilvereniging de Boet

Zaterdag 12 mei 2018

Opening zeilseizoen. Dit jaar varen wij met de Waterbus van Ridderkerk naar Alblasserdam. Hier bezoeken wij de molenviergang van Kinderdijk. De dag sluiten wij af met een gemeenschappelijke maaltijd, zo mogelijk nog op Valkenburg
activiteit marine zeilvereniging de Boet Zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018 Sloepzeilen Amstelmeer. In dit weekeinde kunt u met andere leden van de Boet deelnemen aan sloepwedstrijden op het Amstelmeer. Het is mogelijk om ter plaatse te overnachten. Van de Marine Watersport Vereniging is vernomen dat de wedstrijden ondanks het uit dienst nemen van de Jumbo doorgaan.
activiteit marine zeilvereniging de Boet

Zaterdag 23 juni 2018.

Diploma uitreiking .Hiervoor worden alle cursisten, die dit jaar geslaagd zijn en de instructeurs uitgenodigd. De geslaagde cursisten gaan dan voor het eerst zelf zeilen op de Kaag. De dag wordt afgesloten met een BBQ
activiteit marine zeilvereniging de Boet

dinsdag 21 augustus 2018

Clubkampioenschappen de Boet. De voorrondes  zijn op dinsdag- en donderdagavond en gaan door tot en met vrijdag 14 september. Als er avonden uitvallen door weersomstandigheden kan dit uitlopen. Op de laatste dag vinden de finales plaats en worden de wedstrijden afgesloten met de beker uitreiking en een gezellige borrel en een gezamenlijke maaltijd. Ook nieuwe leden zijn welkom met een eigen team of een team samen met een meer ervaren zeiler.
activiteit marine zeilvereniging de Boet Zaterdag 1 en zondag 2 september 2018 Sloepenrace Marsdiep. Van de Marine Watersport Vereniging, die de wedstrijden organiseert, is geen zekerheid verkregen dat er dit jaar sloepen kunnen meedoen.  De activiteiten commissie zal de ontwikkelingen volgen en bekendmaken als deelname met sloepen alsnog mogelijk blijkt.    
activiteit marine zeilvereniging de Boet Inschrijven is mogelijk tot 14 dagen voor datum van de activiteit, bij voorkeur op het E-mail adres van de activiteitencommissie, activiteitendeboet@outlook.com . Het is ook mogelijk persoonlijk in te tekenen in De Boet op de intekenlijst en telefonisch bij de beheerder van de Boet. Het nummer van de Boet is  06 423 853 10
activiteit marine zeilvereniging de Boet

zaterdag 22 september 2018

De sluiting van het zeilseizoen van de Boet. Als afsluiting van zeilseizoen zeilen wij met onze eigen boten op de Kagerplassen. Wij lunchen bij de Moppenmolen aan de Hanepoel. De molenaar zal ons ook rondleiden in zijn molen.  In de middag is er vrij zeilen op de Kagerplassen. Degenen, die liever met de sloep of sloepen meevaren, zijn ook welkom. Wij sluiten circa  17.00 af op de jachthaven met een gezellige BBQ bij onze nieuwe caravan .